Düfa – egy márka történelemmel

Düfa – egy márka történelemmel

Amikor az 1950-es években visszatért a jólét Németországba, a düfa tökéletes termékválasztékot kínált azoknak, akik ki akarták próbálni saját falaik felújítását. Vízbázisú, környezetbarát és alacsony szennyezőanyag-kibocsátású festékek, amelyeket könnyű volt alkalmazni, mégis tökéletes volt a kivitelezés.

De még mielőtt a sündisznó a védjegyünkké vált volna, egy kis, lelkes hím volt a nagykövetünk a világszerte népszerű düfa márkánk kezdeti napjaiban.

A cél megmaradt, de a mi kis jelzőnk a tervezés szempontjából kifutott az időből. Így 1987-ben új márkanagykövetet kezdtünk keresni, és egy sün mellett döntöttünk.

A Meffert AG számára az emberi és állati élet számára megfelelő környezet fenntartása prioritást élvez. Ennek fényében a sündisznó a düfa védjegyévé vált.

A düfa márka logója – a sündisznójel – olyan termékeket jelöl, amelyek védik a felhasználók és az ingatlanokat használó emberek jólétét. A sün tüskés bundájához hasonlóan a felszíni védelmet jelentik.

Az alacsony károsanyag-kibocsátású festékek és lakkok, a számos szolgáltatás és a nagy tartósság jellemzi a düfa termékeket.