A Meffert AG a jövőbe fektet

A Meffert AG a jövőbe fektet

A Meffert AG, a világszerte népszerű düfa márka gyártója bővíti raktárkapacitását.
Meffert régóta kötődik a Frankfurt melletti Bad Kreuznach fürdővároshoz. 1947-ben Otto Meffert megnyitotta festéküzletét Bad Kreuznach központjában. 1962-ben a vállalat a jelenlegi telephelyére költözött, és nagyszabású ökológiai festékgyártó üzemet épített. Azóta cégünk folyamatosan növekedett, és márkás termékeink sikerének köszönhetően városunk egyik márkájává vált.

Most az oldal ismét bővül. Az új raktár alapkőletételére már 2020 januárjában sor került, és az új épületet „GT9” néven 2021 tavaszán nyitják meg. 2021 óta a Bad Kreuznach-i fő üzem területén egy 6500 m2-es irodaterülettel rendelkező raktár épült.

A raktárépületet egy modern és kivilágított Meffert AG logó díszíti, amelyet mindenki láthat, aki autóval érkezik Bad Kreuznachba.

A Bad Kreuznach-i telephely raktárkapacitása mostanra elérte a 30 000 raklaphelyet, ami biztosítja, hogy a Meffert AG a jövőben is gyorsan és megbízhatóan tudja szállítani a düfa termékek széles
választékából és egyéb választékából származó termékeket.

„A GT9 részét képező kétszintes irodaházban az új irodákban a beszerzési és a humánerőforrás osztály, valamint az ingatlankezelési és biztosítási osztály kap helyet, összesen 40 munkahelyet” – jelentette be örömmel Steffi Meffert. Kényelmes pihenő-, öltöző- és higiéniai helyiségeket alakítottak ki a GT9-nél dolgozó raktári dolgozók és a főüzemben dolgozó valamennyi ipari alkalmazott számára. Ezen kívül lesz egy edzőterem, ahol a vállalat egészségmegőrző programjának részeként olyan órákat kínálnak majd, mint a torna és a gerinctréning. A barkácsolók számára vonzó kiállító- és oktatótermet hoznak létre.